Prügila salamüük vihastab konkurendid välja

PM Majandus
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Väätsa prügila.
Väätsa prügila. Foto: Dmitri Kotjuh / Järva Teataja

Järvamaa omavalitsuste jäätmekäitlusfirma Väätsa Prügila plaan saada vaikselt Ragn-Sellsile müüdud põhjustab konkurentide seas nii suurt pahameelt, et see võib päädida kohtuvaidlustega.

«Ei tasu sündmuste käigust ette rutata, aga meie juriidiline teenistus uurib selliseid võimalusi,» kommenteeris samuti jäätmefirmat osta soovinud Eesti Keskkonnateenused ASi juht Argo Luude, kirjutab Äripäev

Probleem seisneb selles, et Ragn-Sells sõlmis 2016. aastal kokkuleppe, mille kohaselt läheb Väätsa Prügila üle valitsev mõju jäätmeettevõtte tütarfirmale R-S Valdus, plaanile on vaja kinnitust ka konkurentsiametilt.

Samal ajal on Luude sõnul võimalikke kosilasi prügilal olnud teisigi, teiste seas ka Eesti Keskkonnateenused. «Veel eelmisel kevadel küsisime, kas on mingeid edasiminekuid, kuid saime vastuseks, et müügiplaane ei ole selgemaks saadud, kuigi ettevõtte müük oli selleks ajaks juba otsustatud,» pahandas Luude.

Loe pikemalt Äripäevast

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles