SEB hakkab pakkuma autolaenu

PM Majandus
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
SEB.
SEB. Foto: LIIS TREIMANN/PM/SCANPIX BALTICS

Alates 14. märtsist hakkab SEB pakkuma autolaenu võimalust, mille eesmärk on pakkuda finantseerimist autodele, mis ei kuulu klassikalise liisingu teenuse alla. Autolaenu suurus ulatub kuni 15 000 euroni.

«Viimaste aastate jooksul märkame selgelt, et koos elanikkonna sissetulekute kasvuga hakkavad Eestlased endale lubama aina kallimaid ja suuremaid autosid. Samas siseneb koos üleüldise tarbimise kasvuga autoturule ka uusi ostjaid, kelle jaoks ei ole liising alati parim lahendus,» ütles SEB Liising juhatuse liige Rein Karofeld pressiteates.

«Need on eelkõige noored, aga ka eakamad inimesed ning miks mitte ka hobitranspordivahendi ostjad, kellel ei ole otsest vajadust osta endale uhiuut või kallist autot. Autolaen on mõeldud neile, kelle huvi piirdub kasutatud, veidi vanemate autodega, aga samuti hobitranspordiga, mida pere iga päev kasutama ei hakka,» lisas Karofeld.

Uut laenu saavad taotleda regulaarse sissetulekuga inimesed ning selle vahemik on 1 000 kuni 15 000 eurot. Autolaen ei nõua omafinantseeringut, auto kaskokindlustust või auto hindamisakti ning auto kuulub alates ostmise hetkest ostjale. Autolaenu saab taotleda koos kaastaotlejaga.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles