Elamuturule tungiv IKEA huvitub Eesti puitmajatootjatest

Siiri Liiva
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Harmet OÜ Kumna moodulmajade tehase avamispidu, kus pandi kolme tunniga ettevõtte hoovis kokku kahekorruseline maja.
Harmet OÜ Kumna moodulmajade tehase avamispidu, kus pandi kolme tunniga ettevõtte hoovis kokku kahekorruseline maja. Foto: Mihkel Maripuu

Peatselt Soome turule puidust korrusmajadega tulev mööblikontsern IKEA võib nende tegemiseks kasutama hakata Kodumaja ja Harmeti mooduleid.

Sellise info avaldas eelmise nädala Helsingin Sanomat, kes kirjutas, et Skanska hakkab IKEA maju Vantaasse ehitama ja et viiekordsete majade moodulid tuuakse Kodumajast ja Harmetist, vahendab Äripäev. Eestlaste eeliseks peeti suutlikkust toota piisavat kogust ning konkurentidest kümneid protsente odavamat tootmist.

Kodumaja ASi juhataja Andrus Leppik andis sel teemal täna intervjuu ka ÄP raadio hommikuprogrammile, kus ta tunnistas, et IKEA-l on selle kontseptsiooni vastu huvi olemas, kuid kuna läbirääkimised veel käivad, ei saa lähemalt rääkida. 

Loe lähemalt Äripäevast.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles