Neivelt toetab Ossinovskit: ta hakkas tootjatele vastu meie kõigi heaolu nimel (28)

Siiri Liiva
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Indrek Neivelt
Indrek Neivelt Foto: Tiina Kõrtsini / Õhtuleht

Alkoholiaktsiisi ja piirikaubanduse teemal käiva sõja suurimaks kaotajaks on saanud minister Jevgeni Ossinovski ja see ei ole üldse hea uudis, leidis ettevõtja Indrek Neivelt eilses Vikerraadio päevakommentaaris.

Neivelt ütles, et kogu alkoholiaktsiisi ümber lahvatanud meediasõja käigus on unustatud, mis oli karmistatud alkoholipoliitika eesmärk, vahendab ERRi uudisteportaal

«Keegi rääkis aktsiisidest ehk rahast ja keegi alkoholi liigtarvitamisest,» kirjeldas ta. Ettevõtja meenutas, et mõned aastad tagasi olime alkoholi tarbimise poolest inimese kohta maailma absoluutses tipus ja alkoholitootjad lootsid seda veelgi tõsta. 

«Sotsiaalvaldkonna eksperdid olid läbi töötanud erinevate riikide uuringud ja kogemused ning  tutvustanud materjale erinevatele poliitikutele, aga kellelgi ei jätkunud julgust selle teemaga tegeleda,» rääkis ettevõtja, kes leiab, et tervise- ja tööministrit Jevgeni Ossinovskit peaks tunnustama alkoholitootjatele vastu hakkamise eest, kuigi hetkel tundub, et meediasõjas on ta kaotajapooleks.

Loe lähemalt ERRi uudisteportaalist

Kommentaarid (28)
Copy
Tagasi üles