Vaata, mida arvasid Ilves ja Vesterbacka suurlinnade mõjust

PM Majandus
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

LHV eilsel Londoni filiaali avaüritusel toimunud paneeldiskussioonil arutlesid globaalsete suurlinnade mõju üle president Toomas Hendrik Ilves, visionäär Peter Vesterbacka ning Globaalse finantskeskuste indeksi autor Mark Yeandle Londonist.

LHV Pank avab Londonis filiaali panga finantsvahendajate ärisuuna arendamiseks. Selle üle, milline on Londoni-sarnaste globaalsete suurlinnade ligitõmbavus ja juhiroll maailmas arutatati ka LHV eileõhtusel filiaali avaüritusel paneeldiskussiooni „Kas globaalsed suurlinnad võtavad riikide üle võimust?“ raames.

Diskussiooni juhtis ettevõtja ja LHV nõukogu liige Sten Tamkivi. Osalesid krüptorahanduse ja küberturvalisuse ekspert president Toomas Hendrik Ilves. Pilgu Euraasia tulevikule suunanud visionäär Peter Vesterbacka ning Mark Yeandle, kes on üks Globaalse finantskeskuste indeksi väljatöötajatest ja autoritest.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles