Väikeaktsionäre üllatas neile pakutud hind

Siiri Liiva
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
OEG väikeaktsionärid (vasakult): Kalle Muuli, Remo Holsmer, Reet Hääl ja Jaak Roosaare
OEG väikeaktsionärid (vasakult): Kalle Muuli, Remo Holsmer, Reet Hääl ja Jaak Roosaare Foto: Fotokollaaž/Postimees

Kuigi Olympic Entertainment Groupi (OEG) väikeaktsionärid said ettevõtte müügist teada eile hommikul koos ülejäänud avalikkusega, polnud see nende jaoks probleem. Küll aga polnud suurem osa neist rahul müügihinnaga, sest leiti, et ülesostuhind – 1,9 eurot aktsia kohta – peaks olema kõrgem.

«Olympicu suuromanike otsus oma osa maha müüa tuli mulle üllatusena. Aga veel suurem üllatus on hind, millega nad on valmis oma vara müüma. 1,9 eurot aktsia eest on ülevõtmispakkumiseks selgelt liiga vähe,» lausus endine riigikogu liige Kalle Muuli, kellele kuulub ettevõttes 0,0244-protsendiline osalus ehk 37 000 aktsiat.

«See on isegi vähem, kui oli uudise avalikustamise hetkel turuhind börsil. Aga kui suuromanikud nii tagasihoidliku hinnaga leppisid, ju siis pidi neil olema selleks mingi tõsine põhjus, mida mina ja avalikkus ei tea,» lisas praegu keskkonnaministri nõunikuna töötav Muuli.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles