Meikar süüdistustest: uskumatu, et Ansip nii nõmedalt valetab (8)

Heelia Sillamaa
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Silver Meikar
Silver Meikar Foto: Erik Prozes / Postimees

Silver Meikar lükkas tagasi Andrus Ansipi süüdistuse, et ta võttis osa Reformierakonnale mõeldud ärimeeste annetusi endale.

«Kolme ärimehe annetused haihtusid ja nende annetuste suurus oli sama suur, kui Silver Meikar maksis Reformierakonna arveldusarvele,» ütles Euroopa Komisjoni asepresident, endine peaminister ja Reformierakonna juht Andrus Ansip Äripäeva raadio saates «Persoon» 2012. aastal puhkenud Reformierakonna musta raha skandaali kommenteerides.

«See konkreetne lugu on väga põhjalikult läbi uuritud ja uurimise käigus on selgunud, et Silver Meikar on saanud kolmelt ärimehelt annetusi,» lausus Ansip ning väitis sealjuures, et osa Meikari vahendusel erakonnale tehtud annetustest läks kaduma ja raha kadumisega seoses on tema hinnangul õhus palju küsimusi.

«See on uskumatu, et ta nii lamedalt ja nõmedalt valetab,» lausus endine reformierakondlane, praegu sotsiaaldemokraatide ridadesse kuuluv Meikar, kelle kinnitusel tema tegevuse tõttu raha kaduma ei läinud. «Kui Ansip midagi sellist väidab, siis ta kinnitab täiesti selgelt, et erakonnas oli varjatud annetusi, mis sel hetkel olid seadusevastased,» sõnas Meikar, kes töötab praegu kultuuriministri nõuniku ametikohal.

Loe lähemalt Äripäevast.

Kommentaarid (8)
Copy
Tagasi üles