Pankurid: meil on tervistkahjustav töö (2)

PM Majandus
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eriti tervistkahjustavaks peavada oma tööd investeerimispankurid.
Eriti tervistkahjustavaks peavada oma tööd investeerimispankurid. Foto: Rui Vale de Sousa/PantherMedia / Rui Vale de Sousa

Rohkem kui veerand Briti pankuritest on veendunud, et nende töö mõjub halvasti nende tervisele ja üldisele heaolutundele.

Värske uuringu järgi on veel kõige kahjulikum investeerimispankuri töö, kirjutab BusinessInsider.  Kuigi investeerimispangandust on pikalt nähtud kui panganduse parimat osa, kus töötada, tähendab see lisaks heale sissetulekule ka suurt pinget, pikki tööpäevi ja vähest und.

Lisaks näitas uuring, et pangatöötajad pole mures mitte ainult oma tervise pärast, vaid ka selle pärast, mis saab siis, kui nad oma muredest kellelegi räägivad. Rohkem kui veerand uuringus osalenud 36 000 inimesest kartis, et töö üle kurtmisel võivad olla ebameeldivad tagajärjed ning suur osa pidas sellist kurtmist ka mõttetuks, sest millegi muutumisse niikuinii nad ei usu.

Kommentaarid (2)
Copy

Märksõnad

Tagasi üles