Video: ora, noa ja välgumihkliga Samsungi uue tipptelefoni kallale

Aivar Pau
, ajakirjanik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Youtube

Tuntud juutuuber JerryRigEverything võttis kätte noa, teemantora ja välgumihkli ning proovis neid kõiki Samsungi uus lipulaeva Samsing Galaxy S9 peal.

Allolevas videos selgub, kui hästi klaasi ja alumiiniumiga kaetud telefon sellele kõigele vastu peab. Seadme ekraan ja kõik kaamerad on täpsemalt kaetud uusima Corning Gorilla Glass 5 kaitseklaasiga ning pidas kriipimisele kenasti vastu Mitte nii hästi ei läinud aga sõrmejäljelugejal ja servades oleval metallraamil.

Tulemasina leegile pidas seadme ekraan vastu 12 sekundit ja hakkas piksleid kaotama siis.

Samsung esitles oma S9 nutitelefoni mõne nädala eest Barcelonas. Seade on välimuselt peaaegu identne oma eelkäijale S8-le, vaid selle sõrmejäljelugeja on liikunud tagaküljel kaamera kõrvalt kaamera alla. Seadmel on täiustatud stereokõlarite lahendus.

Mis puutub sisusse, siis on selle tarkvaraliselt lahedaimaks funktsionaalsuseks kindlasti võimalus luua endale sarnase väljanägemisega emotikone. Tarkvara on ka väga hästi optimeeritud, kuna aku mahutavus on seadmel vaid 3000 mAh, kuid Postimehe katsed on näidanud, et see peab tavakasutuses vastu peaaegu poolteist ööpäeva.

Kaamera on seadmel samuti tublisti arenenud ja see suudab ise ava suurust muuta (vahemikus alates f/1.5) nagu korralikud peegelkaameradki.

Aga nüüd videotest:

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles