Cleveron avalikustas pakirobotite lepingu USA ettevõttega

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Cleveron. Cleveroni pakiautomaatide tehas. Pildil Arno Kütt.
Cleveron. Cleveroni pakiautomaatide tehas. Pildil Arno Kütt. Foto: Elmo Riig / Sakala

USA masinahooldusfirma Bell & Howell hakkab riigis pakkuma Viljandi pakiautomaatide tootja Cleveroni uusi Cleverflexi pakiroboteid.

Ettevõtte teatel suudavad uued robotid hoiustada kokku kuni 2500 pakki ning on suutelised optimeerima oma tööd ning pakiruume suure nõudlusega aegadel tuginedes varasemale kasutusajaloole, teatas ettevõte.

«Kuivõrd e-kaubanduse kahekohaline kasvutempo jätkub, otsivad jaemüüjad lahendusi oma netitellimuste vastuvõtmise protsessi automeerimiseks,» ütles Bell & Howelli tegevjuht Ramesh Ratan. «CleverFlexi kasutusele võtmine lubab iga suurusega jaemüüjatel pakkuda klientidele paremat netis tellimise ja poes vastuvõtmise teenust.»

Cleveron ja Bell & Howell sõlmisid koostööleppe 2015. aastal. Alates Cleveroni PackRoboti USA turule jõudmist 2016. aasta märtsis on riiki paigaldatud 150 Cleveroni pakiroboti ning tänavu on plaanis veel mitmesaja paigaldamine. Cleveroni eesmärk on kogu Põhja-Ameerika turule toota 15 000 pakirobotit

«Koostöö Bell & Howelliga on viinud meie kliki-ja-korja lahenduse hoogsale kasutuselevõtule USA turul,» ütles Cleveroni asutaja ja esimees Arno Kütt. «Meid vaimustab koostöö laiendamine Bell &Howelliga, et pakkuda seda tõeliselt unikaalset lahendust jaemüüjatele ja parendada poes pakkide vastuvõtmise kogemust.»

Pakiautomaatide tootmisega tegeleva Cleveroni käive kasvas 2016. aastal 29,7 protsenti 3,3 miljoni euroni. Ettevõtte töötas mullu taandatuna täistööajale 53 inimest.

Möödunud aasta käibeks prognoositakse ligi 10 miljonit eurot ja tänavu ligi 30 miljonit eurot. Seejuures on tänavuse aasta tootmismaht juba lepingutega täidetud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles