Ülemusega saunalaval

Spa Tours
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Spa Tours

Üksluisete koosolekute ja ilmetute konverentside aeg on möödanik. Menukas seminaripäev ei koosne juba ammu ainult töisest osast, vaid muudab kolleege üksteisega avatumaks ning paneb veel nädalaid kontoriseinade vahel naeruse näoga lõbusaid seiku meenutama.

Foto: Spa Tours

Pole kahtlustki, et töö saab tehtud meelsamini ja paremini, kui emotsioonid on laes ning loomingulisus pidurdamatu. Selle saavutamiseks tuleb tavapärasele nõupidamisele läheneda hoopis uuel viisil. Unusta ära oma harjumuspärane koosolekusaal ning korralda konverents hoopis spaas. Üllata konverentsipäeval kolleege näiteks selliste eredate hetkedega:

  • Hommikukohvi asemel tõeliselt ergutav SUPPAMA treening sportbasseinis
  • Ettekanne spaa-basseinis koos seinal esitatud slaididega
  • Tuline koosolek saunalaval
  • Motiveeriv vihtlemisrituaal
  • Kohvipausi asemel limbovõistlus rannabaaris
  • Ajurünnak kolleegiga duaalmassaaži ajal
  • Müügikõne harjutus liutorust alla lastes
  • Inspiratsiooni ammutamine tuttuue kinofilmi erilinastusel
  • Päeva kokkuvõte pubis tantsuliigutuste saatel
  • Konverentsijärgse päeva äratuseks joogatreening liivarannal päikesetõusu saatel
Foto: Spa Tours

Oled sa juhi rollis, kes saab meeskonnakaaslaselt väikese õlapatsutuse ning kiidusõnad asjaliku ja vahva ürituse eest, või tubli töösõdur, kelle olulist panust ülemus tänu mõnusale keskkonnale märkab ja tunnustab, võid kindel olla, et ühiselt edasi liikumiseks saab järjekordne telliskivi vundamenti laotud.

Peale sellist sündmust märkad, et töötajate stressitase on madalam ning tööle saabutakse rõõmsamalt. Omavaheline kommunikatsioon paraneb, sest peale kuumade teemade arutamist saunalaval küsitakse ja jagatakse julgemalt nõu, abi ning tagasisidet. Teistsugune keskkond soodustab karastavaid mõtteid ning paneb ka vanadele teemadele ja ülesannetele värskema pilguga peale vaatama.

Eriti väärtuslik pakkumine UUTELE broneeringutele aastaks 2018!

IGALE SEMINARIL OSALEJALE KINGITUSEKS UUE MUSTAMÄE SPA18+ KÜLASTUS!

Broneeri oma järgmine seminar, koolitus või firmasündmus Viimsi SPA ja Viimsi Kino konverentsikeskuses või Meresuu SPA Hotellis Narva-Jõesuus. Kui teed seda enne 30. aprilli, siis kingime igale seminaril osalejale külastuse uude, septembris 2018 avatavasse Mustamäe spaa- ja saunakeskusesse. Külastus sisaldab pääset nii perespaasse kui ka ainult täiskasvanutele mõeldud SPA18+ saunakeskusesse. Kokku leiad mõnulemiseks 17 sauna ning mitmed basseinid, mullivannid ja Jaapani vannid. Soovi korral saad ka Mustamäe spaakülastuse ühendada mõne töise firmasündmusega.

Eripakkumise tingimustega tutvu kodulehel www.spatallinn.ee ja www.meresuu.ee.

Foto: Spa Tours

Tallinn Viimsi SPA kino ja konverentsikeskuses on kliendi käsutuses neli moodsaima tipptehnoloogiaga varustatud kinosaali, mis mahutavad kokku üle 400 külalise. Lisaks on olemas loomuliku päevavalgusega 80-kohaline konverentsisaal ning privaatne ümarlauaga seminariruum.

Foto: Spa Tours

Meresuu SPA Hotelli konverentsikeskuses on neli päevavalgusega saali, mis mahutavad kokku kuni 200 külalist.

Copy
Tagasi üles