Ossinovski: kopp on ees (65)

Liis Velsker
, päevatoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jevgeni Ossinovski.
Jevgeni Ossinovski. Foto: Konstantin Sednev

«Ma ei arva, et mind näeb Eesti poliitikas isegi kümne aasta pärast,» ütles tulise kriitika alla sattunud sotside esimees, tervise- ja tööminister Jevgeni Ossinovski.

Ossinovski selgitab esmaspäeval eetrisse jõudvas Äripäeva raadiosaates «Minister külas», miks tal on alkoholiaktsiisi debatist kõrini, ent miks ta endiselt usub, et on kõike õigesti teinud.

«Vastab tõele, et alkoholiteemalist väitlust on Eesti ühiskonnas tegelikult peetud 2015. aasta detsembrist, kui ma terviseministriks sain ja alkoholireklaami piiranguid sotsiaalministeerium pakkus. Eks nüüd erinevates ringides on seda teemat jälle tõstatatud ja midagi väga uut selles teemakäsitluses ei ole. Kui vastata küsimusele, kas kopp on ees – on küll,» rääkis Ossinovski intervjuus.

Loe lähemalt Äripäevast.

Ossinovski avaldas täna oma sotsiaalmeedia kontol selgituse, kus ta palub inimestel rahuneda ja lubab, et ta poliitikast ei lahku.

Kommentaarid (65)
Copy
Tagasi üles