Magentic MRO hakkab Hispaania lennufirma lennukeid hooldama

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Magnetic MRO juht Risto Mäeots
Magnetic MRO juht Risto Mäeots Foto: Liis Treimann

Lennukite täisteenust pakkuv hooldusfirma Magnetic MRO AS sõlmis lepingu Hispaania lennufirmaga Air Nostrum, mille kohaselt hakatakse hooldama lennufirma kolme Bombardier CRJ1000 lennukit.

«Meil on hea meel teha koostööd meie pikaajalise kliendiga Air Nostrumiga Zagrebi ja Kopenhaageni lennujaamades. Tugev kohalolek strateegiliselt paiknevatel rahvusvahelistel lennujaamadel annab meile suurepärase võimaluse teenindada Magnetic MRO kliente ja teostada rahvusvahelist kasvu strateegiat,» ütles Magnetic MRO liinide hooldujuht Andrei Tchurikov pressiteate vahendusel.

Lepingu kohaselt pakub Magnetic MRO inseneride meeskond Air Nostrumi lennukitele Zagrebis ja Kopenhaageni rahvusvahelistel lennujaamadel täielikku liinide hooldusteenust.

Magnetic MRO on Kopenhaageni lennujaamas tegutsenud alates 2017. aasta suvest, mil seal avati üksus. Alates tänavusest veebruarist teenindatakse seal ka Air Nostrumi lennukeid.

Vastavalt kokkuleppele teenindab Magnetic MRO Air Nostrum'i CRJ1000 lennukit ka Zagrebi lennujaamas.

Seejuures loodab Magnetic MRO avada tänavu märtsis üksused Groningenis ja Hamburgi lennujaamades.  Varaemalt on Magnetic MRO teatanud, et ettevõte laiendab oma Airbus A330 liinide hooldusvõimalusi.

Käesoleva aasta alguses teatas Baltcap, et müüb koos vähemusaktsionäridega 43 miljoni euro eest täisosaluse Magnetic MRO-s Hiina ettevõttele Guangzhou Hangxin Aviation Technology'le. Tehingu lõpuleviimine on planeeritud märtsi lõppu, kui osapooled on täitnud kõik vajalikud regulatiivsed nõuded.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles