Tallinna-Helsingi tunneliplaan jõuab europarlamendi ette (4)

Siiri Liiva
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tunneliehitus. Pilt on illustratiivne
Tunneliehitus. Pilt on illustratiivne Foto: SCANPIX

Homme, 27. veebruaril tutvustatakse Euroopa Parlamendis Brüsselis Tallinna ja Helsingi vahelise võimaliku raudteetunneli tasuvusuuringu tulemusi ning Tallinna ja Helsingi kaksilinna teemat laiemalt. 

Seminari juhib Euroopa Parlamendi liige Urmas Paet koos Soome kolleegi Merja Kyllöneniga. Paeti sõnul tekiks tänu Tallinna ja Helsingi vahelisele ühendusele atraktiivne kaksiklinn, loodaks tuhandeid uusi töökohti ja innovaatilisi ettevõtteid ning uus tulutoov kaubatee.

Üritusel kõnelevad Eesti Majandus- ja Kommunikatsiooniministeeriumi, Soome Transpordi- ja Kommunikatsiooniministeeriumi, Tallinna linna, Helsingi linna, Helsingi-Uusimaa piirkonnanõukogu ja Harju Maavalitsuse esindajad.

Homne seminar «Helsinki-Tallinn Railway Tunnel: A Dialogue on the Results of the Feasibility Study of the FinEst Link Project» toimub Brüsseli aja järgi kell 9.00-11.00.

Kommentaarid (4)
Copy
Tagasi üles