Tõsielustaari säuts langetas Snapchati turuväärtust miljardi võrra

Heelia Sillamaa
, ajakirjanik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kylie Jenner.
Kylie Jenner. Foto: Instagram/Instagram

Tõsielustaar Kylie Jenneri säuts sellest, kuidas ta ei kasuta enam Snapchati, tõi endaga kaasa miljardi euro suuruse languse ettevõtte turuväärtuses.

«Kas keegi peale minu veel ei ava enam Snapchati? Või olen ma ainuke … uhh see on nii kurb,» vahendas BBC tõsielustaar Kylie Jenneri Twitteri säutsu. 

Kuna 24,5 miljoni Twitteri jälgijaga Jenner on paljude noorte eeskuju, ajas tõsielustaari säuts Wall Streeti ärevile. Snapchatil on praegu niigi keerulised ajad, sest rakenduse uuendus on kasutajatele vastumeelne.

Nii on miljon inimest alla kirjutanud petitsioonile, mis nõuab Snapchati endiseks muutmist. Vaatamata sellele teatas aga ettevõtte juht Spiegel, et vana versiooni tagasi ei võeta ning inimesed vajavad lihtsalt aega, et uuendustega harjuda.

Jenneri sõnavõtt lisas olukorrale vaid õli tulle. Tõsielustaari rünnak Snapchati vastu tuli ajal, mil investorid on niigi rakenduse pärast mures. Nimelt pakuvad Facebook ja Instagram Snapchatile tugevat konkurentsi ning seda eriti just kuulsustest kasutajate tõttu.

Seetõttu hakkasid Snapchati aktsiad kohe pärast Jenneri säutsu langema. Päeva jooksul langes Snapchati aktsia 6 protsenti ehk 17 dollari lähedale.

Järgmisel päeval kirjutas Kylie Jenner uue säutsu, kus mainis, et ta armastab endiselt Snapchati. Snapchati aktsia püsib aga jätkuvalt 17 dollari lähedal.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles