Rail Balticu kommunikatsioonihanke võitsid Balti ühispakkujad

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Selline näeb plaanide järgi tulevikus välja Rail Baltica raudteesõlm Riias.
Selline näeb plaanide järgi tulevikus välja Rail Baltica raudteesõlm Riias. Foto: Rail Baltica Global Forum

Rail Balticu kommunikatsioonistrateegia ja suhtekorraldusteenused arendavad 400 000 euroga välja ühispakkujatena Eesti Akkadian, Läti Vilands Associates ja Leedu Fabula Ir Partnerial.

Hanke võitnud ühispakkujad on Eesti ettevõte Akkadian, Läti ettevõte Vilands Associates ning Leegu Fabula Ir Partnerial, teatas Rail Baltic.

Akkadiani omanikeks on  on eesti meediaekspert, suhtekorraldaja ja ajakirjanik Daniel Vaarik ja Prisma endine turundusjuht Kadri Lainas. 

Ilma käibemaksuta läheb kommunikatsioonistrateegia ja suhtekorraldusteenuste arendamine maksma 400 000 eurot, millele lisandub käibemaks 84 000 eurot.

Hankele laekus kaks pakkumust, teise 322 400-eurose pakkumuse esitas Läti ettevõte Mezgaile, Malina Un Austrins.

Hankeleping sõlmitakse 5. märtsil ning kolmeaastase lepingu vältel arendatakse välja Rail Balticu kommunikatsioonistrateegia aastateks 2020 kuni 2026.

Hanke kuulutas välja Rail Balticu keskeks koordineerimiseks loodud Baltimaade ühisfirma RB Rail . Hanke sisuks on kommunikatsioonistrateegia koostamine ja suhtekorraldusteenused seoses Rail Balticu projektiga peamiselt Eestis, Lätis ja Leedus, kuid mõninga reklaamikampaaniaga ka Poolas ja Soomes.

RB Rail on loodud Rail Balticu projekti keskseks koordineerimiseks. Selle aktsiad kuuluvad võrdsetes osades Eesti RB Rail AS-ile, Läti SIA-le Eiropas Dzelzceļa Līnijas ja Leedu UAB-le Rail Baltica Statyba.

Rail Balticu projekt näeb ette Euroopa rööpmelaiusega raudtee ehitamise Tallinnast Poola-Leedu piirini.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles