Majanduskuriteo kahtlusega ärimehe restorani avamisel olid kitsed Hando ja Kristian

Siiri Liiva
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kitsed
Kitsed Foto: Arvo Meeks / LEPM

Sel nädalal majandus- ja varavastastes kuritegudes kinni peetud ärimehe Pavel Gammeri eestvedamisel eelmisel sügisel avatud Rae Meierei restoranis Tallinna vanalinnas lõbustasid toona külalisi ka kaks kitse, kelle kaelas rippusid nimesildid Hando ja Kristian.

Restorani kaheaastast teostusprojekti juhtis Pavel Gammer, kes tänas kõiki avamisele tulnud sõpru, partnereid ja häid tuttavaid, vahendab Äripäev. Restoranikülalisi võtsid avamisel vastu ka kaks kitse, kellele olid ketiga kaela riputatud nimesildid - ühel Hando ja teisel Kristian.

Täna Äripäevas ilmunud loos kiirlaenufirma MiniCrediti juhi Hando Hanschmidti pankrotist räägib Hanschmidt, et hiljuti vahi alla võetud ärimehed Hubert Hirv ning Pavel Gammer kiusavad teda MiniCrediti asja tõttu. Hanschmidtil on poolvend Kristian Kesner, keda peetakse kiirlaenufirmas MiniCredit toimunud sahkerdamiste ajuks ja niiditõmbajaks.

Kiirlaenuäri MiniCredit ümber on tiirelnud kirju seltskond, alates skandaalsetest ärimeestest Kristian Kesnerist, Hubert Hirvest ja Pavel Gammerist kuni vandeadvokaat Viktor Särgava, kinnisvaraärimees Ardi Roosimaa ja kunagise Läti esirikka, tuntud ekspankuri pojani.

Loe lähemalt ja vaata pilte restorani avamisel olnud kitsedest Äripäevast.

Keskkriminaalpolitsei pidas sel nädalal kinni tuntud ärimehed Hubert Hirve ja Pavel Gammeri ning veel ligi kümme nendega seotud inimest, keda kahtlustatakse majandusalastes ning varavastastes kuritegudes.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles