Eestis alustas üle 45-aastastele mõeldud tööportaal

Lennart Ruuda
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tööotsija.
Tööotsija. Foto: SCANPIX

Paari päeva eest alustas tööotsinguportaal Cv45pluss, mis on mõeldud töö otsimiseks inimestele, kes on vähemalt 45 aastat vanad. 

Portaali eestvedajate sõnul on nende soov suurendada 45-aastaste tööotsijate võimalusi sobiva töö leidmisel ning vähendada tarbetult kulutatud aega töö otsimisele sealt, kus seda vanusest tingitud põhjustel ei pakutaks. 

Nende sõnul kulutavad vanemad inimesed, kes on kaotanud töö või soovivad muul põhjusel töökohta vahetada, praegu mõttetult palju aega CVde saatmisele konkureerimaks töökohtadele, kuhu neid pelgalt sünniaastast lähtudes keegi ei oota.

«Seda taibates väheneb eneseusk, motivatsioon ning lõpuks süveneb käegalöömismeeleolu – mida ei tohi lasta juhtuda. Tegelikkuses on iga vanuserühm omas kontekstis parim. Oluline on leida ühisosa ning luua vastastikku toetav keskkond,» reklaamib end uus portaal. 

Paar päeva püsti olnud tööportaalis cv45pluss on praeguse seisuga üks tööpakkumine ja kolm tööotsijat. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles