Rootslasi tüssanud autoportaal jäi Eesti ameti pureda

Adele Johanson
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rootsis tekitasi pahameelt Eesti ettevõtete autode hindamise veebilehed
Rootsis tekitasi pahameelt Eesti ettevõtete autode hindamise veebilehed Foto: Mihkel Maripuu

Rootsis pahameelt tekitanud Eesti ettevõtete autode hindamise veebilehed, mis nupule «saada» vajutamise järel kopsaka arve esitasid, jäid lõpuks Eesti tarbijakaitseameti sihikule.

Üks ettevõte Rootsi tarbijad välja vihastanud skeemi taga oli veebilehte carprice.se haldav OÜ Ratingexpert, mille asutaja ja juhatuse liige on Roman Gulevitš. Toona liikus ettevõte kiirelt uutele omanikele, kes varasemast tegevusest midagi ei olnud kuulnud, kirjutab Äripäev.

Samal ajal, 2016. aasta veebruaris registreeris Gulevitš endale veel ühe ettevõtte Nordicpartner OÜ, mis veel tänavu neidsamu veebilehti - carspy.se, carprice.se, autonhintaarvio.fi, ja carprice.no - täpselt sama moodi edasi pidas. Amet leidis, et ettevõte tegeleb ebaausa kauplemisega ning väljastas selle kohta ka Nordicpartnerile veebruaris ettekirjutuse. 

Loe pikemalt Äripäevast.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles