Kuressaare lennuliin huvitab nii Nordicat kui ka airBalticut

Tarbija24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
AirBalticu lennukid on Kuressaarde teinud seni tšarterlende. Suvel toodi näiteks Saaremaale ooperifestivali peaosalisi.
AirBalticu lennukid on Kuressaarde teinud seni tšarterlende. Suvel toodi näiteks Saaremaale ooperifestivali peaosalisi. Foto: Ieva Čīka/LETA

Ehkki uut lennuhanget Kuressaare liini teenindamiseks pole veel välja kuulutatud, tunneb selle vastu huvi mitu lennufirmat, kes on valmis piletimüügi üles seadma globaalsesse broneerimissüsteemi.

AirBalticu korporatiivkommunikatsiooni esindaja Didzis Rudmanis kinnitas, et uue hanke korral oleksid nad sellest kindlasti huvitatud, vahendab Saarte Hääl. Seda aga tingimusel, et neil on sel hetkel tehniliselt võimalik teenust pakkuda. «See tähendab, et on nii sobiv lennuk, millega lennata kui ka vajalik meeskond sellega opereerimiseks,» sõnas Rudmanis.

Oma huvist on juba varem kõnelenud ka Nordica. Nordic Aviation Group ASi kommunikatsioonijuht Toomas Uibo ütles, et sobilike hanketingimuste korral on Nordica saarte liinide opereerimisest kindlasti huvitatud ning neil on Uibo sõnul selleks lennukipargis olemas ka selleks ideaalne lennukitüüp.

Loe lähemalt Saarte Häälest.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles