Reservedi maaletooja käive kasvas aastaga 14 protsenti

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Reserved Rocca al Mare
Reserved Rocca al Mare Foto: Konstantin Sednev / Postimees

Reservedi, Mohito, Croppi ja teiste kaubamärkide edasimüüja Eestis LPP Estonia OÜ möödunud aasta käive kasvas ligikaudu 14 protsenti 23,2 miljoni euroni.

Ettevõtte puhaskasum kerkis aastaga 670 000 eurolt 938 000 euroni.  2017. aastal opereeris ettevõte Eestis 32 kauplust jaekaubanduspinnaga 17 000 ruutmeetrit, aasta varem opereeris ettevõte 26 kauplust, pinnaga 14 000 ruutmeetrit, selgub ettevõtte majandusaasta aruandest.

2017. aastal avati uued kauplused Nautica keskuses ning renoveeriti Rocca al Mare keskuse vanad kauplused ja avati kõikide kaubamärkide kauplused. Ettevõte keskendus kauplustes protsesside parendamisele ja produktiivsuse tõstmisele.

Kaubamärkide vahelises jaotuses kasvasud enim Cropp kaupluste ning Reservedi naisteosakonna müük. Mullu avati ka kõikide kaubamärkide e-poed.

Mullu töötas ettevõttes 297 inimest, mis on 27 võrra enam kui aasta varem. Töötajate palgakulu olu kokku 2,7 miljonit eurot.

Käesoleval aastal on ettevõtte eesmärgiks rentaabluse kasvatamine ja kulude kontroll. Palgasurve poolt tekkivast lisakulust tulenevalt otsitakse võimalusi efektiivsuse kasvuks. Ettevõte plaanib tänavu jätkata laienemist ja olemasolevate kaupluste renoveerimist.

LPP Estonia OÜ on rõivaste jaekaubandusega tegelev ettevõte Eestis, mis toob maale Reserved, Mohito, House, Sinsay ja Cropp kaubamärke. LPP Estonia OÜ emaettevõte on Poolas registreeritud LPP S.A., mille aktsiad on noteeritud Varssavi börsil.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles