Taksofirmad tunnistasid kaotust hinnasõjas Taxifyga (1)

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Taksoplafoon Taxify taksojuhtide meeleavaldusel.
Taksoplafoon Taxify taksojuhtide meeleavaldusel. Foto: Sander Ilvest
  • Taksoliit lubab suurimat konkurenti Taxifyd nüüd lüüa senisest parema teenusega.
  • Räpased taksod ja umbkeelsed juhid jäävad liidu eestkõneleja sõnul minevikku.

"Me otsustasime loobuda hinnavõitlusest Taxifyga ja keskenduda pigem teenuse kvaliteedile," teatas  tellimisäpi Taxigo looja ja tegevjuht Eduard Dubrovski.

Eesti nn ametlike taksode äpileTaxigole on sageli ette heidetud osade taksode küsitavat puhtust, osade juhtide vähest viisakust, puudulikku eesti keele valdamist ja veel mitmeid puudusi, möönis Eesti Taksoettevõtjate Liidu juhatuse liige Raul Kalev. Tema sõnul on plaanis seda probleemi koostöös parandama hakata.

ETEL on loodud 2016. aastal üheksa taksofirma poolt, mille juures sõitis tol hetkel ligi 900 taksot. ETEL-i tuntumad liikmed on Sõbra Takso, Elektritakso, Amigo Takso, Bongo Takso, Q-Takso, Raadiotakso, Reval-Takso.

Taxigo on taksoäpp, mis loodi 2014 aastal. 2017. aastal teenindas Taxigo süsteem Eestis 1,5 miljonit klienti ja vahendas tööd 50 taksofirmale ning sadadele erajuhtidele.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles