MINU.TV aitab spordisõbral olümpiamängud üle elada

, Digitarga kaasautor
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: shutterstock.com

23. taliolümpiamängud lähenevad pikkade sammudega. Patoloogilised spordientusiastid loevad erutunult järelejäänud päevi või nüüd juba tunde ning nuputavad viise, kuidas öösiti kauem üleval olla – ajavahe Eesti ja Pyeongchang-i vahel on 7 tundi. Seega, kuidas olümpiamängud üle elada nii, et spordisõbra unevõlg liialt suureks ei kasvaks ja tähtsad ülekanded samas nägemata ei jääks, küsib Taavi Õmblus tehnoloogiaportaalist Digitark?

Lõuna-Koreas Pyeongchang-is toimuvad olümpiamängud kestavad 9. veebruarist kuni 25. veebruarini. Kuigi olümpiateemalised saated ja mõned treeningsõidud algavad juba varem, siis ametlikud medalisõidud saavad alguse naiste 2 x 7.5 km suusavahetusega sõiduga laupäeval 10. veebruaril kell 09.05 kanalil Eurosport 1. Kuigi esimene medalivõistlus algab ka meie mõistes mõistlikul ajal, siis enamus otseülekandeid toimuvad ajavahemikus 23.00 – 04.00. Et ükski huvipakkuv elamus vahele ei jääks soovitan siinkohal juba praegu oma telefonidesse / tahvelarvutitesse laadida rakendus nimega MINU.TV. Põhjuseid selleks pole vaja pikalt mõelda ning järgnevalt toon välja kõige olulisemad.

MUGAV TELEKAVA

Selleks, et olla kursis kõigi 15 spordiala kõikide päevade treeningute, kvalifikatsioonide ja medalisõitudega, saad kasutada MINU.TV mugavat telekava. Olümpiamänge kannavad üle nii ametlik ülekandepartner Kanal12 kui ka Eurosport 1 ja Eurosport 2. Kuigi Kanal12 on ametlik ülekandepartner, siis päris kõiki ülekandeid sealt ei näe ning puuduolevad võistlused näeb ära Eurospordi kanalite kaudu. 

SALVESTAMINE

MINU.TV allalaadimisel ning sisselogimisel annab rakendus valiku, milliseid kanaleid salvestada. Sealt on mõistlik valida kõik etteantud kanalid ning seejärel salvestab rakendus automaatselt kogu neis näidatava sisu. Nii salvestuvad ka kõik olümpiaülekanded ning neid on hiljem võimalik telekavas ajas tagasi liikudes mugavalt järgi vaadata.

Kui tead juba ette, milliseid spordialasid või konkreetseid ülekandeid vaadata tahad (näiteks tahad vahele jätta kõik eelsõidud ning vaadata ainult finaali), võid saatekavas ajas edasi liikuda ning iga konkreetse ülekande juures teha valikud “Salvesta.” Nii saad luua oma personaalse olümpiakava, mis koondatakse kokku “Minu kava” menüüpunkti alla, kus neid on võimalik 14 päeva jooksul järgi vaadata.

Loe lisaks Digitargast.

Digitark.ee/SAADE räägib tehnoloogiast ja inimestest selle taga – vaata ja mõtle kaasa!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles