Teder loodab Porto Franco hoonekarbi valmimist sügiseks

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Hillar Teder
Hillar Teder Foto: Eero Vabamägi

Ärimees Hillar Teder loodab Porto Franco kaubanduskeskuse hoonekarbi valmimist sügiseks.

«Praegu käivad betoonitööd, alusplaadi valamine on suur töö. Loodame karbi püsti saada sügiseks, mille järel on juba palju neid, kes soovivad sisetöid teha,» rääkis Teder BNS-ile.

Ta lisas, et täiendava investori valik veel käib. «On neid, kes tahavad omandada 50 protsenti, on neid, kes 40 protsenti. Eks tahame teha sellest sellise "Eesti asja",» ütles Teder.

Mullu septembris sai selgeks, et Tallinnasse sadama lähedale rajatava kaubanduskeskuse Porto Franco projekteerimis- ja betoonitööd teostab Nordecon Betoon OÜ (NOBE) ja Kontek Int AS-i konsortsium.Kolme maa-aluse ja viie maapealse korruse projekteerimise ja betoonitööde maksumus on ligikaudu 31 miljonit eurot, millele lisandub käibemaks, teatas Nordecon mullu sügisel börsile.

Rajatav kompleks koosneb kolmest maa-alusest ning viiest maapealsest korrusest ning selle kogupind on umbes 150 000 ruutmeetrit.

Projekti suuromanik on Hillar Teder. Omapoolse kaasinvesteeringu on teinud teiste seas ka Lembit Lumbi OÜ Bonaares ning Heldur Meeritsa OÜ Amalfi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles