Kas tõesti Volvo või ikka Mercedes – peagi langeb kate Taavi Aasa uuelt ametiautolt (4)

Aivar Pau
, ajakirjanik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Taavi Aasa kampaaniaauto
Taavi Aasa kampaaniaauto Foto: LIIS TREIMANN/PM/SCANPIX BALTICS

Tallinna linnapea Taavi Aasa uue ametiauto hange on jõudnud lõpusirgele – täna avas linnakantselei saabunud pakkumised ning neist ilmus päevavalgele kaks masinat.

Üldse esitas pakkumise vaid kaks sõidukimüüjat, kuid selle üle ei maksa imestada, kuna seatud tingimused olid tõeliselt karmid – nelikrattavedu, vähemalt 150-hobujõuline diiselmootor. Hea, et viimasel hetkel võeti neist maha esitulede pesurite nõue, kuna soovitud LED-tulesid ei puhasta pesuriga tõesti ükski autotootja. Kas tarneaeg 1,5 kuud soosis vaid pakkujaid, kellel soovitud masin kohe võtta on.

Igal juhul laekus tänaseks tähtajaks pakkumine kahelt ettevõtjalt: Silberautolt ja Info-Autolt.

Info-Auto turundusjuht Tiit Lillipuu on varem Postimehele öelnud, et spetsifikatsioonile vastav Volvo mudel võiks olla Volvo S90 Momentum D5 (173 kW), mille hinnakirjaline hind on 55 860 eurot. Täna ta pakkumisele esitatud auto mudelit nimetada ei soovinud ja nimetas seda infot konfidentsiaalseks.

Samad sõnad oleme saanud Silberautolt, kes müüb Mercedeseid. Muu hulgas selliseid, millega sõidab linnapea ka praegu.

Linnapea peab oma praeguse Mercedes Benzi ära andma 30. märtsil.

Kommentaarid (4)
Copy
Tagasi üles