Saaremaa sild meelitab rahastajaid ka üle ookeani (7)

Siiri Liiva
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ettevõtja Raivo Hein
Ettevõtja Raivo Hein Foto: Madis Sinivee

Ettevõtjate projekt Saaremaa silla ehituseks ootab valitsuskabineti poliitilist otsust ja on tekitanud huvi Euroopa ja Ameerika fondides.

Idee varjusurmast hiljuti taasäratanud ettevõtja Raivo Heina sõnul on projekti rahastus üha kindlam ja neil on mitu kokkulepet, vahendab Äripäev.

«Kui asi on nii kaugel, siis raha tuleb sisse ja on ka mitu infrastruktuuri fondi Euroopast ja Ameerikast ühendust võtnud, kes otsivad just selliseid sajamiljonilisi projekte, kuhu omakapitali raha panna.»

Ta lisas, et need fondid otsivad rahastamiseks just kontsessiooni ja riigiga koostöö projekte. Ka lükkas ta ümber väite nagu oleks tal projeki elustamisega puhtalt isiklikud huvid. 

Ettevõtja märkis, et ta on küllalt kaua investeerimismaailmas olnud ja suudab oma isiklikku raha panna tükk maad parema tootlusega projektidesse, antud projekti puhul jääks tootlus tema hinnangul vaid viie protsendi piirimaile. 

Loe lähemalt Äripäevast.

Kommentaarid (7)
Copy
Tagasi üles