Rahvusvaheline finantssektori ametiühing: Põhjamaade pangad peaksid töötajaid Eestis kohtlema samamoodi kui kodus

Adele Johanson
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Luminor.
Luminor. Foto: Eero Vabamägi / Postimees

Esmaspäeval Tallinna külastanud rahvusvahelise finantssektori ametiühingu juhid avaldasid lootust, et kõik Eestis tegutsevad Põhjamaade pangad hakkavad oma töötajatega suhtlema nii, nagu nende koduriikides on tavaks saanud.

Sel esmaspäeval külastasid Tallinna Angelo Di Cristo (rahvusvahelise ametiühinguorganisatsiooni UNI Finance esimees) ja Michael Budolfsen (UNI Finance Europe esimees), et arutada arenguid Eesti finantssektoris. UNI esindajad kohtusid Eesti Finantssektori Töötajate Liidu juhatuse liikmete, Luminor Bank AS usaldusisikute ja Eesti Ametiühingute Keskliidu esimehega.

Angelo Di Cristo ja Michael Budolfsen avaldasid tunnustust Luminor Bank ASle ja selle töötajate esindajatele kokkuleppe saavutamise eest möödunud reedel ning kutsusid üles teisi Eesti panku eeskuju järgima.

UNI esindajad avaldasid lootust, et kõik Eestis tegutsevad Põhjamaade pangad astuvad oma töötajate ja nende valitud esindajatega võrdväärsesse sotsiaalsesse dialoogi, nagu nende koduriikides on tavaks saanud, ning võimaldavad töötajate esindajatel ausalt ja avatult kaasa rääkida töötajate jaoks olulistel teemadel.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles