TS Laevad sai uue juhatuse liikme

Adele Johanson
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pille Kauber
Pille Kauber Foto: Erakogu

TS Laevad nõukogu kinnitas kolmandaks  juhatuse liikmeks teenindus- ja müügivaldkonna juhi Pille Kauberi.

TS Laevad nõukogu otsustas määrata ettevõtte teenindus- ja müügivaldkonna juhi Pille Kauberi kolmandaks juhatuse liikmeks.  Pille Kauberi volitused algavad 1. veebruaril 2018.

TS Laevad nõukogu esimehe Valdo Kalmu sõnul on üsna loomulik, et teenindusele suunatud ettevõtte juhatuse liikmeks on ettevõttes teeninduse eest vastutav isik.

«TS Laevad  noore ettevõttena on  jõudnud juba kaugele: mandri ja suursaarte vahel seilavad uued  ja moodsad laevad, üles on ehitatud kasutajakeskne piletimüügisüsteem, saadud kogemus esimesest opereerimisaastast. Edaspidi tulebki üha enam panustada just klienditeenindusse. Pille Kauber on end tõestanud võimeka ja teenindusele suunatud töötajana, kes juhatuse liikmena saab rohkem panustada ettevõtte strateegilisse juhtimisse  tähtsustades eelkõige teenindusvaldkonda,» märkis Kalm. 

Pille Kauber  on alates oktoobrist  2016  olnud ettevõtte teenindus- ja müügivaldkonna juht. Enne TS Laevad OÜga liitumist pärineb tema viimaste aastate töökogemus peamiselt vastutavatelt ametikohtadelt rahvusvahelistest suurettevõtetest nii Eestis kui Leedus.

Pille Kauberil on rahvusvahelise ärijuhtimise kraad ning ta on täiendamas end ärijuhtimise magistrikraadi saamiseks Euroülikoolis. TS Laevad juhatuses on veel juhatuse esimees Jaak Kaabel ja juhatuse liige-laevandusvaldkonna juht Mart Loik.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles