Tänasest saab Investlysse panustada ka tavainvestor

Adele Johanson
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Siim Maivel
Siim Maivel Foto: Sander Ilvest

Eesti ühisrahastusplatvorm, arvete rahastamisega tegelev Investly kaasab raha ning tänasest on nende tegevusse investeerimine avatud kõigile investoritele.

Äripäev kirjutas möödunud nädalal, et Investly plaanib kasvada Euroopa suurimaks ning selleks pakutakse võimalust investeerida ühisrahastusplatvormi ärisse ning meeskonda. Kui esimestel päevadel sai Investlysse investeerida vaid platvormi kasutavatel investoritel, siis tänasest saavad Seedrs.com keskkonna kaudu teha seda kõik soovijad.

Pool minimaalsest rahakaasamiseesmärgist on Investly tegevjuht Siim Maiveli kinnitusel aga juba täidetud. «Avalikustamise eelsel perioodil, kui investeerida said ainult Investly kasutajad, on 114 investorit kokku investeerinud juba 296 470 naela,» märkis Maivel. «See tähendab, et eesmärgist on saavutatud 59 protsenti.»

Loe pikemalt Äripäevast.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles