Webmedia kasvab kaks korda suuremaks

Raigo Neudorf
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Priit Alamäe (vasakul) ja Jorma Kallio tänasel pressikonverentsil.
Priit Alamäe (vasakul) ja Jorma Kallio tänasel pressikonverentsil. Foto: Liis Treimann.

Webmedia Groupi asutaja ja juhatuse esimees Priit Alamäe ütles täna Soome tarkvarafirma CCC Corporation ostu kommenteerides, et tehinguga kasvab Webmedia kaks korda suuremaks ettevõtteks kui seni.


Webmedia enda prognoositav käive ulatub sel aastal 20 miljoni euroni, ostetava Soome firma tänavuseks käibeks ennustatakse aga 22 miljonit eurot.

CCC juhatuse esimees Jorma Kallio sõnul on Webmedia abil võimalik ettevõttel oma kliente senisest veelgi paremini teenindada.

«Üheskoos on meil võimalik tarnida varasemast suuremaid tarkvaraprojekte ja pakkuda laiemat tootevalikut,» märkis Kallio.

Priit Alamäe sõnul kerkib grupi koondkäive tänavu tänu ostutehingule üle 40 miljoni euro ning sellega haarab Webmedia ühtlasi Baltimaade suurima tegija positsiooni omas sektoris.

AS Webmedia juhatuse esimees Taavi Kotka lisas, et seni on Baltimaade suurima tarkvaraarendaja tiitel olnud lätlaste käes.

Tema sõnul kasvab ettevõte peale CCC Corporationi ostmist piisavalt suureks, et anda välja ka börsiettevõtte mõõt.

«3-4 aasta pärast võib meie börsiplaan teoks saada,» hindas Kotka.

Seda, kui suur oli CCC Corporationi ostutehingu hind, pooled ei avalikusta. Alamäe sõnul finantseeriti tehingut omavahenditest ja pangalaenust.

 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles