Cinamoni kinokett laieneb Soome suurimasse kaubanduskeskusesse

Taavi Teder
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Cinamon avab 2019. aasta lõpus Soome kaubandus- ja meelelahutuskeskuses Tripla uue kino.
Cinamon avab 2019. aasta lõpus Soome kaubandus- ja meelelahutuskeskuses Tripla uue kino. Foto: Jan Skolimowski, KAMP Arhitektid, 3D: SaarnakVisuals

Eesti kinokett Cinamon avab Helsingi Pasila linnaosas 2019. aasta lõpul uue kino Tripla ostukeskuses.

Kodumaine kinokett Cinamon laieneb Soomes. Põhjanaabritele rajatakse juba teine Cinamoni kino, mis avatakse 2019. aasta lõpul. Uus kino paikneb Tripla ostukeskuses, mida rajatakse Helsingi linnaossa Pasilasse, teatab Helsingin Sanomat.

Tegu on ühtlasi teise Helsingisse rajatava Cinamoni kinoga. Ettevõte on varem teatanud, et avab oma esimese kino Kalasatamas 2018. aasta sügisel Redi ostukeskuses.

Triplani multiplex-kinos on kuus saali ja kokku mahutab see umbes 700-1000 inimest, ütleb ettevõtte juht Toomas Luhats. Kokku rendib kino 2600 ruutmeetrit äripinda.

Seni on Soomes tegutsenud konkurentsitult ettevõte Finnkino. «Me näeme, et kinokülastuste arv on langemas. See on suurte hindade ja konkurentsi puudumise tõttu,» sõnas Luhats väljaandele. Samas ei öelnud mees, kas Cinamoni kinokett plaanib pakkuda odavamaid pileteid, vaid sõnas, et hinnad on kujundamisel ja nad proovivad pakkuda klientidele mõistlikke hindu.

Tripla keskuses peaks plaanide järgi olema 250 ettevõtet või kauplust ja valmides on tegu Soome suurima ostukeskusega. Praeguseks on umbes 70 protsenti keskuse äripindadest üürnikud leidnud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles