Catwees teatab veebruaris algavast suurest muutusest (1)

Taavi Teder
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tartu Catweesi keskus.
Tartu Catweesi keskus. Foto: Kristjan Teedema / Tartu Postimees

Honda mototehnika müügi ja hooldusega tegelev Catwees teatas, et veebruari algusest pakub ettevõte ainult sõiduautodele täisteenust.

OÜ Catwees teatas nädala algul, et loobub Honda mototehnika, aiatehnika ja paadimootorite müügi ning järelteeninduse pakkumisest. Ettevõtte juhatuse esimees Ilmar Tennokese sõnas, et otsus tuleneb tihedast konkurentsist autoturul ja soovist fookusseerida tegevus automüügi täisteenuse pakkumisele.

Peatatav müügitegevus ja hooldus moodustas ettevõtte käibest Tennokese sõnul 5-7 protsenti ja edaspidi tegeleb sellega uus Honda diiler. «Uus diiler hakkab neid samu tooteid müüma ja tema saab olla kliendile lähemal, kui meie oleme.» Kes see on, pole hetkel teada. Catweesi motoklientide numbrit ei oska Tennokese täpselt välja tuua, kuid sõnab, et see võib jääda sadade klientide piiresse.

«Meie eesmärgid on autosid müüa ja neid teenindada,» sõnab Tennokese. Catwees plaanis  müügi lõpetada juba aasta algul, kuid Honda Balticu palvel pikendati tegevust ühe kuu võrra. Edaspidi suunab Catwees lõpetatud müügikategooriate kliendid oma probleemidega uue diileri poole.

Ettevõtte möödunud aasta äritulemust hindas juhatuse esimees normaalseks ja sõnas, et tegu on Eestis ülitiheda äriga. «Poes pole õllesorte ka nii palju, kui on automarke. Et siin läbi lüüa, peab hästi palju tööd tegema.»

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles