Eesti ühisrahastaja plaanib Euroopat vallutada

Adele Johanson
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pildil Siim Maivel firmast Investly.
Pildil Siim Maivel firmast Investly. Foto: Sander Ilvest / Postimees

Arvete rahastamise võimalust pakkuv ühisrahastusplatvorm Investly küsib investoritelt raha, et kasvada oma valdkonnas Euroopa suurimaks.

«Praegu on hea võimalus investeerida meie ärisse ning meeskonda, kelle ambitsioon on saada Euroopa suurimaks arvete faktoorijaks,» ütles Investly tegevjuht Siim Maivel. Rahastuskampaania avati reedel, kuid esialgu on see avatud vaid kitsamale ringile. «Esimestel päevadel saavad Investlysse investeerida vaid meie platvormi investorid,» märkis ta Äripäevas.

«Peame tõenäoliseks, et oluline osa rahastusest tuleb Investly platvormi investorite hulgast, kelle seas on nii Eesti kui ka välisinvestoreid,» selgitas Maivel ja lisas, et kõigepealt soovitakse neile võimalus anda. Ta nentis, et summaarselt tuleb rohkem raha ilmselt välismaalt kui Eestist ning enesekindel prognoos põhineb investorite hulgas tehtud küsitlusel.

Loe pikemalt Äripäevast.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles