Raivo Heina sillaidee jõuab valitsuse ette kevadel

Adele Johanson
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ettevõtja Raivo Hein Postimehe otsestuudios.
Ettevõtja Raivo Hein Postimehe otsestuudios. Foto: Madis Sinivee

Erakapitalile tugineva Saaremaa silla ehitamise idee, mille käis välja ettevõtja Raivo Hein, jõuab kevadel vabariigi valitsuse nõupidamisele. 

Eile peaminister Jüri Ratasega kohtunud Raivo Hein oli pärast ligi kaks tundi kestnud vestlust optimistlikult meelestatud, kirjutab Meie Maa.

«Lõplikke sõnu – jah, teeme ära või ei, ärme teeme – ei kostnud, kuid läheme järgmise käiguga edasi,» ütles Hein. Küll aga lepiti tema sõnul niipalju kokku, et majandus- ja kommunikatsiooniminister Kadri Simson viib küsimuse kolme kuu jooksul valitsuse kabinetinõupidamisele ning sealt peaks edasi tulema juba poliitiline otsus Saaremaa silla kohta.

Nii majandusminister kui peaminister pooldasid Raivo Heina ideed erakapitaliga rahastatav Saaremaa sild rajada. «Nüüd sõltub kõik otsustajatest. Tuleb arvestada tuhandet pisidetaili ega saa kellestki üle sõita, aga peame tegema hea otsuse, mis läheb kõigile inimestele, aga ka loodusele korda,» märkis Hein.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles