Investorid ei saa krüptomaaklerilt raha kätte

Lennart Ruuda
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Krüptoraha.
Krüptoraha. Foto: Panther Media

Üks populaarsemaid bitcoini ja teisigi krüptovaluutasid vahendavaid platvorme Coinbase on hädas maksetega – nii välja- kui sissemaksed viibivad nädalate kaupa ja investorid on juba üpris pahased. 

Kuigi Coinbase'i platvormi teenustasud on küllalltki kopsakad, on erinevalt paljudest teistest krüptosaitidest lehekülge mugav ja lihtne kasutada, kirjutab Äripäev.

Hulgal investoritel on aga probleeme oma raha kättesaamisega. Nimelt leiab veebifoorumitest hulgaliselt pahaseid inimesi, kes on kas Coinbase’i raha kandnud või sealt raha välja võtta üritanud, ent summad ei jõua kohale, ehkki tähtaeg on juba ammu kukkunud ning teenus ise teatab, et tehing on olnud edukas.

Näiteks üks kasutaja kirjeldas, kuidas tal on detsembrist saadik Coinbase’is kinni 500 000 dollarit, ehkki summat läheb väga vaja, et maksta ära üks laen. 

Pikemalt loe Coinbase'i probleemidest Äripäevast

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles