Remedia ostnud ettevõte sai heakskiidu Eestisse laienemiseks

Siiri Liiva
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Alkoholiriiul
Alkoholiriiul Foto: Eero Vabamägi

Nädala alguses otsustas konkurentsinõukogu toetada Amber Beverage Groupi kavatsust laieneda Eestisse, lülitades ettevõtete gruppi Eesti alkoholitootja Remedia. 

Mõlema ettevõtte esindajad nimetavad jõudude ühendamist positiivseks, nähes selles võimalusi tõhusama ettevõtlustegevuse strateegia arendamiseks ja suurema mõjuvõimu saavutamiseks Eesti turul, ütlesid ettevõtted pressiteate vahendusel.

«Üleminekuperioodil jätkavad nii Amber Distribution Estonia kui ka Remedia oma tavapärast tegevust. Pärast seda, kui on sõlmitud vastastikune kokkulepe selle kohta, et Remedia ühineb Amber Beverage Groupi toimeka meeskonnaga, jätkavad mõlemad ettevõtted selleks ajaks juba ühiselt parima võimaliku positsiooni hoidmist Eesti turul,» sõnas Amber Distribution Latvia tegevjuht Pavels Filipovs.

Remedia juhatuse liige Vladimirs Feldmansi sõnul on ühinemine rahvusvaheliselt võimsate ja tuntud ettevõtetega uudne ja suurepärane võimalus. «Meie eesmärk on ajakohastada oma tegevust, et kinnitada kanda eksporditurgudel ja suurendada oma tootmissuutlikkust.»

Remedia on suuruselt kolmas alkoholitootja Eestis. Pärast Eesti taasiseseisvumist oli Remedia esimene eraettevõte, millele anti luba toota alkohoolseid jooke, ning hiljuti õnnestus Remedial saada Euroopa Liidust Eesti viina kaitsemärgis. Praegu kuuluvad Remedia tootevalikusse viinad, džinnid, naturaalsed liköörid, kooreliköörid ja naturaalsed munaliköörid.

Amber Beverage Group tegutseb rahvusvahelisel tasandil peakontoris Riias oma Venemaal, Mehhikos, Ühendkuningriigis ja Baltimaades asuvate tootmis- ja turustusettevõtete kaudu, kus Amber Beverage Group on piirkonna juhtiv tootja, turustaja, logistikateenuse pakkuja ja jaemüüja alkohoolsete jookide vallas.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles