Viru Keskus püstitas mullu taas mitu rekordit

Siiri Liiva
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Viru Keskus
Viru Keskus Foto: Kalle Veesaar

Viru Keskus trumpas üle 2016. aasta tulemuse, püstitades 2017. aastal taas läbi aegade parima tulemuse nii käibes kui ka külastatavuses.

«Kui eelmise aasta jaanuaris teatasime, et püstitasime käiberekordi, siis 2017. aastaga saavutasime taaskord nii käibekasvu kui ka lõime senist külastajate arvu,» kommenteerib Viru Keskuse juhatuse liige Ants Vasar.

2017. aasta külastas keskust 15,9 miljonit inimest, mis on 200 000 inimest enam kui eelmisel perioodil. Viru Keskuse 2017. aasta käive oli 141,6 miljonit eurot, mis on võrdluses 2016. aastaga 4,6 protsenti enam.

Käesolevaks aastaks prognoosib Viru Keskus Ants Vasara sõnul kaupluste ja teeninduskohtade käibekasvuks kolm-neli protsenti.

Viru Keskus hoiab jätkuvalt Eestis liidripositsiooni ostukeskuste seas nii keskuse külastatavuse kui ka kaubanduskeskuste tulemuslikkuse st käibe suhte võrdluses ruutmeetrile.

Colliers International Estonia andmetel ületab Viru Keskuse käibe ja ruutmeetri suhe märkimisväärselt ka Helsingi ning Riia parima viie kaubanduskeskuse tulemuslikkuse.

Viru Keskus on Eesti suurima külastatavusega ostu- ja meelelahutuskeskus. Tallinna südames asuv moekeskus on hinnatud kohtumispaik ning kvaliteetsete kultuuri- ja meelelahutuselamuste pakkuja.

Viru Keskuses on üle saja kaupluse ja teeninduskoha, Eesti suurim ning maailma nelja parima raamatupoe hulka arvatud raamatukauplus, Baltimaade suurim ilutoodete piirkond, kohvikud ja restoranid, spordiklubi ning südalinna soodsaim parkimismaja.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles