Tallinna Vesi vahetas nõukogu liikme välja

Siiri Liiva
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Vesi
Vesi Foto: Picture alliance/Moodboard

Tallinna Vesi andis börsile teada uue nõukogu liikme nimetamisest, kelleks on Keith Haslett.

United Utilities (Tallinn) B.V. nimetas AS Tallinna Vesi nõukogusse uue liikme, kelleks on Keith Haslett, teatas Tallinna Vesi täna börsile. Uue juhatuse liikme volitused ettevõtte nõukogus kehtivad selle aasta 22. jaanuarist 2020. aasta 22. jaanuarini.

Keith Haslett vahetab välja Steven Fraseri, kelle volitused nõukogus lõppevad 21. jaanuaril 2018. Fraser nimetati esmakordselt nõukogusse 4. juulil 2008. Ettevõte tänab Fraserit tema panuse eest nõukogu liikmena. 

Keith Haslett on töötanud veevaldkonnas kaksümmend aastat, täites erinevaid tehnilisi ja tootmisega seotud rolle. Tema praegune ametikoht on United Utilities Wastewater Network Plus direktor ja tema vastutusalaks on reoveeteenused.

Haslett on ehitusinseneride liidu Institution of Civil Engineers liige ja tal on magistrikraad ärijuhtimises. Keith Haslett ei oma AS-i Tallinna Vesi aktsiaid.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles