Kümne aasta parim aktsia on Harju Elektri oma

Tõnis Oja
, majandusajakirjanik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Nemad võivad rõõmustada: Harju Elektri aktsionäride üldkoosolek 2014. aasta mais.
Nemad võivad rõõmustada: Harju Elektri aktsionäride üldkoosolek 2014. aasta mais. Foto: Mihkel Maripuu / Postimees

«Investori parim sõber on aeg,» ütlevad investeerimisspetsialistid, vihjates siin eriti väikeinvestoritele sobivale soovitusele mitte kaasa minna turukõikumistega ning investeerida vähemalt viieks aastaks, soovitatavalt veel pikemaks ajaks.

«Investori parim sõber on aeg,» ütlevad investeerimisspetsialistid, kes osutavad siin eriti väikeinvestoritele sobivale soovitusele turukõikumistega mitte kaasa minna ning investeerida vähemalt viieks aastaks, soovitavalt veel pikemaks perioodiks.

Ehkki toonane peaminister Andrus Ansip ütles kümme aastat tagas, et kui see on kriis, siis tema selliseks kriisis tahakski elada, oli maailmamajanduses jäist õhku juba üsna tugevalt tunda. 2008. aasta jaanuari lõpus toimunud Davosi majandusfoorumil arutati üsna aktiivselt, kas majandus läheb langusesse või mitte. Tegelikkus ületas mäekõrguselt kõiki kartusi – sügisel tabas maailma sajandi suurim finants- ja majanduskriis, mille kohta võib debateerida, kas see on tänaseks lõppenud või veel mitte, sest uutele rekorditele on turud tõusnud eelkõige tänu keskpankade rahatrükile.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles