Rail Balticu kommunikatsioonistrateegia läheb maksma üle 400 000 euro

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rail Baltic.
Rail Baltic. Foto: eskiis

Rail Balticu kommunikatsioonistrateegia ja suhtekorraldusteenuste arendamine läheb hinnanguliselt maksma 400 200 eurot, selgub Läti hangete järelevalvebüroo kodulehel avaldatud andmetest.

Koos käibemaksuga oleks lepingu väärtuseks 484 200 eurot. Kolmeaastane leping näeb ette kommunikatsioonistrateegia arendamist perioodiks 2020-2026.

Hanke kuulutas välja Rail Balticu keskeks koordineerimiseks loodud Baltimaade ühisfirma RB Rail. Hanke sisuks on kommunikatsioonistrateegia koostamine ja suhtekorraldusteenused seoses Rail Balticu projektiga peamiselt Eestis, Lätis ja Leedus, kuid mõninga reklaamikampaaniaga ka Poolas ja Soomes.

Hankel osalemise tähtajaks on 22. jaanuar, võitja selgub 5. veebruaril ning leping allkirjastatakse 5. märtsil.

RB Rail on loodud Rail Balticu projekti keskseks koordineerimiseks. Selle aktsiad kuuluvad võrdsetes osades Eesti RB Rail AS-ile, Läti SIA-le Eiropas Dzelzceļa Līnijas ja Leedu UAB-le Rail Baltica Statyba.

Rail Balticu projekt näeb ette Euroopa rööpmelaiusega raudtee ehitamise Tallinnast Poola-Leedu piirini.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles