Video: tobe põhjus sundis Las Vegase maailmamessi evakueerima

Aivar Pau
, ajakirjanik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Elektrikatkestus Las Vegase tehnoloogiamessil
Elektrikatkestus Las Vegase tehnoloogiamessil Foto: SOCIAL MEDIA/REUTERS

Las Vegases toimuv üleilmne tehnoloogiamess CES tuli eile osaliselt evakueerida, kuna muidu nii kuiva kliimaga piirkonda tabanud vihmavalang põhjustas ulatusliku elektrikatkestuse ja peasaali mattumise pimeduse varju.

Täpsemalt kustusid tuled Las Vegase kongressikeskuse (LVCC) peahallis kell 11.20 kohaliku aja järgi. Selles asuvad muu hulgas selliste tehnoloogiahiidude nagu Samsung, LG ja Sony väljapanekud. Kulus kaks tundi, enne kui korraldajatel elektriühendus taastada õnnestus.

BBC teatel otsustati külastajad elektrikatkestuse ajaks messikeskusest evakueerida. Neil ei lubatud siseneda ka põhjahalli, kus asusid muu hulgas Toyota, Nissani ja Fordi stendid.

Külastajate frustratsioon sotsiaalmeedias oli muidugi reljeefne:

Eile oli tegemist esimese korraliku vihmasajuga Las Vegases viimase 116 päeva jooksul ning ühtlasi oli tegemist rekordilise ühe päeva vihmahulgaga linna ajaloos. Korraldajate sõnul rikkus vihm ära ühe messi elektriga varustanud magistraalkaablitest.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles