Taxify alustab tegevust Portugalis

Kadi Raal
, Reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Taxify mobiilirakendus.
Taxify mobiilirakendus. Foto: Erakogu

Eestimaine transpordiplatvorm Taxify laienes Portugali ja käivitas täna teenuse Lissabonis.

Taxify asutaja ja tegevjuhi Markus Villigu sõnul on Portugal kiiresti arenev ja innovatsioonile avatud turg. «Meil on hea meel teatada, et tänasest pakume Lissaboni elanikele soodsamat ning kvaliteetsemat alternatiivi olemasolevale monopoolsele turuliidrile,» lisas Villig.

Taxify avas teenuse Lissabonis rohkem kui kuuesaja juhiga ning tuhanded ootavad veel platvormiga liitumist. Lisaks on rakenduse tänaseks endale alla laadinud rohkem kui kaks ja pool tuhat kohalikku, mis näitab selget huvi Taxify teenuse vastu nii juhtide kui klientide poolt.

Taxify vahendustasu on 15 protsenti, mis on Portugalis tegutsevate konkurentidega võrreldes 10 protsenti madalam. Madalam vahendustasu võimaldab Taxifyl pakkuda soodsamat sõiduhinda klientidele ning kõrgemat teenistust juhtidele. Taxify usub, et juhtide rahulolu peegeldub ka paremas kasutajakogemuse kvaliteedis. 

Ettevõte plaanib järgmisena laieneda Melbourne’i Austraalias ning avada teenuse Torontos Kanadas.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles