Väikeaktsionärid ostsid Tallinna Vee taas üles

Siiri Liiva
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Vesi
Vesi Foto: Picture alliance/Moodboard

Detsembris tariifivaidluses konkurentsiametile riigikohtu otsusega alla jäänud Tallinna Vesi, mille aktsihind kaotas suure müügilaine tõttu mõne tunniga peaaegu kolmandiku oma väärtusest, on nüüdseks enam-vähem löögist taastunud.

Huvitav on see, et kui Tallinna Vee aktsia langes suurte aktsiapakkide müügisurve tõttu, siis viimaste nädalate taastumine on tulnud enamjaolt väiksemate, mõnesajaste aktsiapakkide ostude toel, märgib Äripäev.

Aktsia on viimase kuu võrdluses «vaid» kaheksa protsendiga miinuses – ehk siis suurem osa langusest on kinni püütud. Täna alustas Tallinna Vesi kauplemispäeva ligi 0,5protsendise tõusuga 11 euro juures. 

Nii soetas kohtuotsuse üle nördinud suurärimees Oleg Ossinovski juurde 14967 aktsiat, kasvatades osaluse sellega 0,69 protsendile, viies Ossinovski Tallinna Vee suuromanike edetabelis 7. kohale.

Ostjate poolelt torkas silma Jyrki Hüpponenile kuuluv Aaprekoti OÜ, mis soetas vähem kui kuu ajaga 30590 aktsiat, ning väärtpaberit ostsid suuremas mahus ka Ostway OÜ ja Varmagrupp OÜ.

Loe lähemalt Äripäevast.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles