Rail Baltic sõlmis pikaajalise kokkuleppe Saksa firmaga (3)

PM Majandus
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rail Baltic
Rail Baltic Foto: Postimees

RB Rail AS sõlmis täna Rail Balticu pikaajalise äriplaani arendamise lepingu Saksa ettevõttega DB Engineering & Consulting GmbH. 

Töö sisuks on pikaajalise strateegia loomine ja ärimudeli koostamine. Lepingu kogusumma on 359 850 eurot, ilma käibemaksuta, koos eeldatavate lähetuskulude ja päevarahadega.

Rail Baltica üldprojekti äriplaan on pikaajaline strateegia elluviimisetapiks (8 aastat) ja ärimudel tegevusetapiks (10 aastat).

Plaan arendatakse ja kinnitatakse 2018. aasta suvel ja seda uuendatakse igal aastal.

Kokku esitas taotluse konkurentsipõhises läbirääkimistega hankemenetluses osalemisekskuus taotlejat: DB Engineering Consulting GmbH, The Boston Consulting Group, SIA Ernst & Young Baltic, KMPG Baltics SIA, PricewaterhouseCoopers SIA, Deloitte Latvia SIA.

Konkurentsipõhine läbirääkimistega hankemenetlus korraldati vastavuses Läti riigihangete seadusega.

Saksamaal asuv ettevõte DB Engineering & Consulting pakub teenuseid raudtee- ja transporditaristu, liikuvuse, transpordi ja operatsioonide planeerimise alal – lai valik teenuseid pikamaasõiduks mõeldud, suurtel kiirustel toimivate, piirkondlike ja kohalike transpordisüsteemide jaoks. Ettevõte on transpordi valdkonnas tegutsenud 50 aastat. Ettevõtte eksperdid on ellu viinud suure hulga projekte enam kui 100 erinevas riigis.

Kommentaarid (3)
Copy
Tagasi üles