POSTIMEHE INTERVJUU Nordica: me ei taha olla meeldiv säästuorkester

Lennart Ruuda
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Nordica juhatuse esimees Jaan Tamm naerab, et ta poseerib küll Nordica logo kiili ees, aga tema kampsuni varrukas on hoopis Saksamaa lennundushiiu Lufthansa värvides.
Nordica juhatuse esimees Jaan Tamm naerab, et ta poseerib küll Nordica logo kiili ees, aga tema kampsuni varrukas on hoopis Saksamaa lennundushiiu Lufthansa värvides. Foto: Raul Mee/Raul Mee/Mollusk Media

Nordica juht Jaan Tamm ütles, et nad ei taha olla kliendile meeldiv säästuorkester, kes pakub küll 49-euroseid lennupileteid, aga lebab aasta pärast kummuli. Õnneks on paljud Eesti inimesed sellest aru saanud, et odav pilet pole peamine, rõõmustas ta. 

Kolisite hiljuti endisesse Estonian Airi kontorisse. Halba ennet ei näe?

Uus kontor on korralik, heas asukohas. Eelmine kontor jäi meile väikseks. Kasvame kiiresti. Seos Estonian Airiga on väga otsitud. Samamoodi võib öelda, et Estonian Air lendas samast lennujaamast ja tegutses samas riigis, kus meiegi.  

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles