Kuressaare politsei ja pääste ühishoone rajab Fund Ehitus

Raul Sulbi
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kuressaare politsei- ja päästeameti ühishoone eskiis.
Kuressaare politsei- ja päästeameti ühishoone eskiis. Foto: RKAS

Riigi Kinnisvara ASi (RKAS) juhatus kinnitas täna Kuressaare uue politsei ja pääste ühishoone rajamiseks ja üürile võtmiseks korraldatud vähempakkumise võitjaks osaühingu Fund Ehitus.

OÜ Fund Ehitus võitis vähempakkumise üürihinnaga 10,14 eurot ühes kuus, arvestatuna kasuliku pinna ühe ruutmeetri kohta ilma käibemaksuta, teatas RKASi pressiesindaja.

Vähempakkumise üürisumma alghinnaks oli 12 eurot ruutmeetri kohta ilma käibemaksuta ja see sisaldab haldamist, tehnohooldust, heakorda, ehitus- ja remonttöid ning omanikukohustusi. Üürile lisandub tasu tarbimisteenuste eest.

Kinnistu osas on koostatud detailplaneering ning rajatavate ehitiste osas on Celander Projekt OÜ koostanud põhiprojekti. Hoonestaja kohustub rajama 3-korruselise ja ligi 2 900 ruutmeetri suuruse netopinnaga hoonekompleksi neljateistkümne kuu jooksul arvates hoonestaja kandmisest kinnistusraamatusse.

Sarnast finantseerimismudelit kasutades on tänaseks juba valminud Rakvere politsei ja pääste ühishoone ja Jõhvi kohtumaja ning rajamisjärgus on Jõgeva kohtu ja politsei ühishoone.

RKAS kuulutas välja kirjaliku vähempakkumise Kuressaares Transvaali 58/ Pihtla tee 7a kinnistule rajatava uue politsei ja pääste ühishoone arendaja leidmiseks käesoleva aasta aprilli alguses. Konkursile esitasid pakkumise kaheksa firmat.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles