Skandaaliga lahkunud RKASi endine juht läks panka tööle (1)

Lennart Ruuda
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Urmas Somelar.
Urmas Somelar. Foto: Sander Ilvest

Suure skandaaliga Riigi Kinnisvara ASist (RKAS) lahkunud endine juht Urmas Somelar alustab tööd Versobank ASi juhatuse liikmena. 

Somelar hakkab Versobankis vastutama riskijuhtimise eest. Uude panga juhatuse koosseisu kuuluvad veel Eesti äriüksuse uus juht Sofia Kirsimaa, finantsdirektor Siiri Heinsaar. Veel nimetati juhatuse liikmeks panga pikaaegne jurist Viktoria Vaisma, teatas Versobank.

Juhatuse esimees Aivo Adamson juhib panga ning juhatuse tööd alates käesoleva aasta 1. juulist. «Versobank on läbinud põhjaliku uuenemisprotsessi. Vastu on võetud uus strateegia ja kõrgete sihtidega arendusplaanid, mis kõik vajavad aktiivset, et mitte öelda agressiivset elluviimist,» ütles Adamson.

«Mul on juhatuse esimehena väga hea meel, et õnnestus komplekteerida tugev juhatuse koosseis, kellega koos väljakutsetele vastu minna. 2018. aasta kasvuplaanid seame üsna ambitsioonikad,» lisas Adamson.

Versobank AS on 1999. aastal asutatud Eestis registreeritud ja Eesti ning rahvusvahelistel finantsturgudel tegutsev krediidiasutus. Panga bilansimaht kasvas kolmandas kvartalis 13,1 protsenti, jõudes septembri lõpu seisuga 264,4 miljoni euroni. Pank pöörab jätkuvalt suurt tähelepanu korrespondentpankade võrgu laiendamisele, likviidsuse juhtimisele ja teenuste parendamisele.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles