Elion ja EMT tulevad välja uute pakkumistega

Raigo Neudorf
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Valdur Laid.
Valdur Laid. Foto: Peeter Langovits.

Lisaks ühise brändi kasutuselevõtule ja värskenduskuuri läbi teinud Elioni ja EMT e-keskkondadele tulevad ettevõtted välja ka uute pakkumistega.


Elioni juhatuse esimehe Valdur Laidi sõnul alustas ettevõte juba aasta tagasi mitmete suurte sisemiste ümberkorraldustega. Sealt sündis vajadus muuta eraklientide pakkumist, muuta kodulehe ja poodide ülesehitust ning palju muud.

«Nüüd on mitmed ideed ellu viidud ning paljud muudatused ootavad veel ees,» ütles Laid.

Uuenenud on Elioni koduleht www.elion.ee ja nutiTV keskkond. Samuti on uuenenud EMT koduleht www.emt.ee,  kõik e-keskkonnad ning ka EMT ja Elioni esindused.

Lisaks teatasid EMT ja Elion, et toovad täna turule mitu uut pakkumist.

Näiteks Elioni uus eraklientide pakkumine võimaldab valida eraldi kõiki teenuse komponente, samuti avaneb unikaalne võimalus soovitud telekanaleid ükshaaval valida. Elioni uue erakliendi pakkumise eKoduga saab juba tänasest tutvuda Elioni uuel kodulehel, eKodu tellimisvõimalus avaneb nii veebis kui ka nutiTV-s juunikuu jooksul.

EMT uue rahvusvaheline andmesiderändluse pakkumisega on EMT klientidel mobiilse interneti kasutamine Euroopa riikides senisest oluliselt soodsam ning päevalae süsteem võimaldab hoida mobiilse interneti kulud kontrolli all.

Eriti soodne on mobiilse interneti hind Balti- ja Skandinaavia maades (Eesti, Läti, Leedu, Soome, Rootsi, Norra, Taani).

 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles