Kreditex Ühisraha: Seal kus on, sinna tuleb juurde! (1)

Jekaterina Rozenštrauch
, Ühisraha OÜ tegevjuht
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jekaterina Rozenštrauch, Ühisraha OÜ tegevjuht
Jekaterina Rozenštrauch, Ühisraha OÜ tegevjuht Foto: Ühisraha OÜ

Kreditex Ühisraha portaali abil võib igaüks alustada oma kapitali kasvatamist. Investoriks võib hakata iga inimene, kellel on soov oma taskuraha kasvama panna. 

Kreditex Ühisraha – on inimeselt-inimesele investeerimisportaal, mis pakub võimalusi raha paigutamiseks. Investeerimiseks on kaks võimalust. Paigutada saab raha ise valides võimalikkest investeeringutest sobiv variant või sõlmida portaaliga automaatse investeerimise leping. Selle jaoks tuleb otsustada, mis tingimustel (nt. summa, aastaintress, investeerimisperiood jne) soovid raha paigutada. Portaalipidaja koostab lepingu, mida tuleb allkirjastada ning peale vastava lepingu sõlmimist hakkavad investori virtuaalkontol olevad rahalised vahendid automaatselt paigutuma sobivate tingimustega investeeringutesse.

Alustama ei pea sugugi suure summaga - algne panus võib olla ainult 10 eurot. Investeerimisega ei kaasne teenus- ja vahendustasusid. Samas investeeringute aastane tootlus on Kreditex Ühisraha portaalis kuni 15%.

Kindlasti kõike huvitab tagasiostugarantii küsimus. Meiepoolne tagasiostugarantii on 90%, mis rakendub automaatselt siis kui mõne investeeringu tagasimaksed takerduvad ning leping tuleb ennetähtaegselt lõpetada. Väljamakse on ühekordne iga lepingu kohta ning kehtib tagastamata investeeringu põhiosajäägile. Näiteks, kui investorile on tagastamata 50 eurot, siis saab ta sellest 45 eurot. Sealjuures ei pruugi investor isegi rahaliselt kaotada, sest võib-olla on ta selle summa juba varasema ajaga tagasi teeninud.

Kreditex Ühisraha suureks plussiks on see, et kogu protsess on lisaks turvalisusele tehtud ka klientide jaoks võimalikult mugavaks. Kuna aeg on tänapäeval võrdväärne rahaga, siis nõuab Kreditex Ühisraha võimalikult vähe aega.

Investori eelised

  • Investeerimine kuni 2000€ kuus on võimalik kodust lahkumata.
  • Teenida investeerimiselt kuni 15% aastas.
  • Tagasiostugarantii 90%.
  • Teenida tulu igakuiselt.
  • Pole vaja eriharidust ega eelnevat finantskogemust.
  • Probleemide tekkimisel võtab Kreditex Ühisraha aga enda peale nende lahendamise.
  • Investeerimist saab alustada alates 10€
  • Eraisikud ei pea tulumaksu ise deklareerima – portaal teeb seda investori eest.
  • Investor võib kasutada automaatpakkuja teenust.

Kreditex Ühisraha meeskond on alati vajadusel abiks. Võta meiega ühendust, kui soovid saada lisainfot Kreditex Ühisraha portaali kaudu investeerimise kohta. 

Klienditugi

Tel. 6 580 580

E-post: info@uhisraha.ee

www.kreditex.ee/uhisraha/

Tähelepanu! Tegemist on finantsteenusega. Enne lepingu sõlmimist tutvuge finantsteenuse tingimustega ning vajadusel konsulteerige meie spetsialistidega.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles