Röstsaia lõikamine on kütnud sotsiaalmeedias kirgi

Tarbija24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Röstsaiade erinevad lõikamise viisid.
Röstsaiade erinevad lõikamise viisid. Foto: twitter

Kui tundub, et kõik teemad, mille üle vaielda, on ära vaieldud, hakkab sotsiaalmeedias kirgi kütma uus teema, mille kohta igaühel oma arvamus on.

Viimastel päevadel on sotsiaalmeedias tõusnud teemaks röstsaia poolitamine, vahendab news.com.au. Britist tudeng Hallam Nation postitas Twitterisse kolm pilti röstsaia lõikamise eri variantidest ja küsis: «Milline on õige viis röstsaia poolitada?»

Piltidel on röstsai lõigatud nii diagonaalselt, pikkupidi kui ka laiupidi.

Twitteri kasutajad on pärast pildi postitamist aga tulisesse vaidlusesse laskunud. Kasutaja jnttavi kirjutas: «Ma ei tea, miks, aga kui ma olin noorem, siis kolmnurk maitses alati paremini kui ristkülik.»

Kasutaja TommyRaketic väljendas pahameelt vertikaalselt lõigatud röstsaia puhul. «Ma pole elus näinud, et keegi lõikaks röstsaia nagu nr 3 pildil on lõigatud.»

Kasutaja lieutenant_Erik märkis, et ta on üles kasvatatud kolmanda peal, avastas esimese variandi nooruses ning kasutab nüüd varianti number kaks.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles